Zoeken naar:

Ethical Hacking

White Web Security is gespecialiseerd in het testen en hacken van web-applicaties.

Innovatieve ondernemers maken waardevolle digitale diensten met impact! Dat vind ik mooi! Graag wil ik deze diensten, de gebruikers en de ondernemers beschermen tegen aanvallen van cybercriminelen.

Het internet moet een veilige plek zijn waar nieuwe manieren van informatievoorziening een bijdrage leveren aan een betere wereld, daar maak ik me graag hard voor!

Peter de Witte

Zelf heb ik als software-ontwikkelaar ook heel veel web-applicaties gemaakt en onderhouden, en weet dus heel goed welke uitdagingen een developer heeft om de gebruiker tevreden te houden en tegelijk de hacker ontevreden!

Daarnaast heb ik het geduld en de creativiteit om in de schoenen van een hacker te stappen en de achterkant van uw product uit te pluizen op zoek naar kwetsbaarheden.

Daarbij ben ik nogal vasthoudend en sta ik bekend om mijn zorgvuldigheid en oplossend vermogen.

Uw product of dienst is pas echt veilig als u begrijpt waar ik het over heb als ik mijn bevindingen aan u rapporteer, en als de juiste acties worden ondernomen om de gevonden kwetsbaarheden op te lossen. Daarom is mondeling contact en overleg voor mij even belangrijk als het opleveren van een duidelijk rapport.

Ook begeleid ik degene die technisch verantwoordelijk is bij het oplossen van de bevindingen en bied ik een her-test aan om de verbeteringen in de rapportage zichtbaar te maken.

Partners

Met de volgende partners werk ik samen.

Mijn voortgang in de web security academy van PortSwigger: